Granada.kgm315 prijs van droge transformatorProductieprocesanalyse

  • vrijgavetijd:2022-05-28 18:29:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:178
  • Korte omschrijving:

    Granada.kgm,In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de a

Artikel inhoud

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Granada.kgmHoe droge transformator te selecteren

Productieproces en stappen van droge transformator

Kasjmar.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

transformator met olieonderdompeling


Granada.kgm315 prijs van droge transformatorProductieprocesanalyse



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Fabrikant van transformatoren

superieure kwaliteitDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare,Granada.kgmtransformator 500, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Granada.kgm315 prijs van droge transformatorProductieprocesanalyse



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd,Granada.kgmElektrische transformator-test, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Welkom gesprekkenEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Onderhoudsinhoud van de transformator

Losse kernschroef

Granada.kgmDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Granada.kgmOverige productinformatie
  • PumacilLiftbedieningsplatformSeminar over probleemintegratiestrategie

    PumacilLiftbedieningsplatformSeminar over probleemintegratiestrategie

  • PumacilDubbele mastlift van aluminiumlegeringWat zijn de detectiemethoden?

    PumacilDubbele mastlift van aluminiumlegeringWat zijn de detectiemethoden?

  • Biawa podraska.Elektrisch liftmechanismeWaar is de bodem van de herfst?

    Biawa podraska.Elektrisch liftmechanismeWaar is de bodem van de herfst?

  • Sihu.Mitsubishi Kleine LiftPrincipes en oplossingen van productproblemen

    Sihu.Mitsubishi Kleine LiftPrincipes en oplossingen van productproblemen

  • Rouen.Hydraulisch elektrisch hefplatformOnderhoudsproces in het proces

    Rouen.Hydraulisch elektrisch hefplatformOnderhoudsproces in het proces

  • GuenzburgCity in GermanyZwaar hydraulisch hefplatformHoe beter te onderhouden?

    GuenzburgCity in GermanyZwaar hydraulisch hefplatformHoe beter te onderhouden?

  • LetterkennyHydraulische hefplatformliftOp welke details moet tijdens het gebruik worden gelet?

    LetterkennyHydraulische hefplatformliftOp welke details moet tijdens het gebruik worden gelet?

  • Szerentendre.kgmVaste hydraulische liftstatistieken

    Szerentendre.kgmVaste hydraulische liftstatistieken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!